Pedalen

På Pedalen sykkelverksted ønsker vi å skape et godt miljø og reparere sykler for våre kunder. Vi arrangerer turer og aktiviteter for gjengen som jobber her.

     

Portalen

Gjennom Portalen café og tjenesters ulike arbeidstilbud finner du din plass i et arbeidsfellesskap, der sosialt nettverk er knyttet til jobb og mestring i stedet for rus.

     

Bymisjonskaféen

Her kan du treffe mennesker som har tid til en prat og en kopp kaffe, eller finne ro og ettertanke i kapellet

     

Kunst- og kvinneverkstedet

Kunst- og kvinneverkstedet er del av Kirkens Bymisjons arbeids- og ettervernstiltak. Vårt mål er å gjøre det enklere å stå i relasjoner.

     

Enter Fritid

Enter Fritid tilbyr et bredt spekter av fritidstilbud innen kultur, friluft og trening til mennesker med en rusfortid, men som nå er i en ettervernsfase.

     

Nødovernatting og sanitærtilbud

Vi arbeider for et samfunn uten fattigdom, der alle har de ressursene de trenger for å ta del i samfunnet.

     

Inter Aktiv

Vil vil skape gode opplevelser i et flerkulturelt fellesskap med asylsøkere, flyktninger og andre kristiansandere.

     

Batteriet

Batteriet er et ressurssenter for grupper og organisasjoner. Vi jobber for å bekjempe fattigdom og sosial ekskludering i Norge.

     

Frivilligsentral

Vi ønsker at våre frivillige skal være trygge i de oppgavene de går inn i og at de får mulighet til å delta i den type oppgaver de selv ønsker.

     

Gatejuristen/Ung rettshjelp

"Det hjelper ikke å ha rett hvis en ikke kan hevde sin rett!" Gatejuristen tilbyr fri rettshjelp til mennesker med rusutfordringer og kontoret er bemannet av to jurister og frivillige studenter. Barnas Jurist tilbyr fri rettshjelp til barn og ungdom opp til 25 år.

     

Kudos

Kudos er Kirkens Bymisjon sin satsing på ungdom. I Rådhusgata 6 ligger Kudos Kafé - åpen for alle i byen, men halv pris hvis du er under 20. I tillegg driftes Kudos fritid fra kjelleren, og Kudos jobb er et bemanningsbyrå for ungdom.

     

Arbeid ute

Arbeid ute er alt fra gartnerarbeid, vedproduksjon og matproduksjon. De server Byhaven vår, med produksjon av grønnsaker til kafeen.

     

Gatemagasinet MOT

Gatemagasinet MOT er delt i redaksjonell ledelse og sosialfaglig oppfølging av magasinets selgere. Redaksjonen er uavhengig, og skal skape innhold som berører og opprører - en modig stemme. For dette har de mottatt ytringsprisen "Mot til å si i fra" 2023. Selgerne av magasinet er utgangspunktet, de skaper menneskemøter og samtidig en jobb med inntektsgrunnlag.